Mijn achtergrond

Mijn Passie: mensen stimuleren en coachen meer uit zichzelf te halen en vooruit te komen in het leven door financieel zelfredzaam te zijn en gelukkig te zijn met hun werk.

 

In 2010 heb ik de opleiding Post-Bachelor Coach gevolgd ( Pro Education, Amsterdam )om mij ook als allround coach te certificeren.

 

In 2012 heb ik de opleiding tot Budgetcoach en Bewindvoerder afgerond. Ik heb mijn eigen budgetbedrijf opgezet om als onafhankelijke en zelfstandige coach, mensen en bedrijven te helpen bij financiële problemen.  In de loop der jaren heb ik mij verder gespecialiseerd tot loopbaancoach en re-integratiecoach. Ik merkte in de praktijk dat ziekteverzuim en financiële problemen vaak ook een relatie met elkaar hadden.

 

In 2021 heb ik ook de opleiding tot schuldhulpverlener afgerond alsmede de opleiding om ook zelfstandigen met schulden te ondersteunen om weer financieel gezond te worden. Als schuldhulpverlener help ik mensen om ook richting een MSNP of WSNP de juiste begeleiding te krijgen. De toelating tot een minnelijk traject duurt een aantal maanden en juist in die periode ervaren mensen extra stress om alle documenten op orde te krijgen, de schuldeisers op een afstand te kunnen houden en geen nieuwe schulden te maken.

Hoe kan ik je helpen?

Iedereen heeft zijn eigen uitdaging, dag in dag uit. Je budget en financiën op orde? Misschien ligt dan jouw uitdaging op dit moment in het vinden van werk. Of misschien vind je het moeilijk om na een lange periode weer terug te komen in een nieuwe baan. Misschien zoek je een verzuim-, loopbaan- of re-integratie coach, dan kan ik je ook helpen.

 

Verzuim-, loopbaan en re-integratie coaching

Naast mijn ervaring als budget coach heb ik ruim 15 jaar expertise als manager opgebouwd. Als doorgewinterde manager heb ik vele medewerkers begeleid op het gebied van loopbaanontwikkeling en gecoacht in het realiseren van hun ambities. Die brede managementervaring maakt dat ik mij herken en tevens kan verplaatsen in een werkgever en die extra kennis kan inzetten en overbrengen.

 

Als verzuim- en loopbaan-coach begeleid ik klanten in het zoeken en vinden van een ( nieuwe)baan. Ik heb mij gespecialiseerd in spoor 2 trajecten. Ik help klanten op een praktische en oplossingsgerichte manier om hun kwaliteiten, competenties en ervaring in kaart te brengen en hun motivatie goed te verwoorden. Ik geniet ervan indien mensen zich willen ontwikkelen en meer uit hun leven willen halen.